Политика на поверителност

Нашият ангажимент за поверителност

Вашата поверителност е важна за нас, затова държим да бъдете запознати с начините, по който се събира и използва информацията ви.

За да направим това известие достъпно и лесно за намиране, ние го поставяме на всички страници в уебсайта.

Какви лични данни събираме и защо

Това известие се отнася за цялата информация, събрана или предоставена на уебсайта www.evercleanbg.com.

Когато правите поръчка или се регистрирате в уебсайта вие ни предоставяте следната лична информация:

  • Име
  • Адрес за доставка
  • Имейл адрес
  • Телефонен номер
  • Данни за фактуриране

Как използваме информацията

Използваме информацията, която ни предоставяте за себе си, когато извършвате поръчка, само за да изпълним поръчката. Ние не споделяме тази информация с външни страни освен в степента, необходима за изпълнение на поръчката.

Използваме вашият имейл адрес за потвърждаване и изпълнение на поръчка, както и за отговор на изпратени към нас електронни писма. Вашият имейл адрес не се използва за никаква друга цел и не се споделя с външни лица.

Ако искате да получавате нашия бюлетин, както и информация за нови продукти и услуги, можете да се регистрирате в нашия уебсайт. Вашият имейл адрес няма да бъде използван за тази цел, освен ако не попълните формуляра за регистрация.

И накрая, никога не използваме или споделяме предоставената ни лична информация, по начини, които не са свързани с описаните по-горе.

Нашият ангажимент към сигурността на данните

За да се защити информацията която ни предоставяте, да се  предотврати неоторизиран достъп до нея и да се гарантира правилното и използване са предвидени подходящи процедури.

Как да прегледате или коригирате информацията в профила си

Можете да прегледате или коригирате личната си информация след като влезнете в потребителския си профил. Ако желаете вашата лична информация да бъде изтрита е необходимо да се свържете с нас, като използвате контактната форма в сайта.

Вашите права над личните ви данни

Ако имате профил в този сайт, можете да поискате да получите файл, съдържащ всички данни, които съхраняваме за вас, включително и данни, които сте ни предоставили. Също така можете да поискате да заличим личните данни, които съхраняваме за вас. Това обаче не включва данни, които сме задължени да съхраняваме с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта, или по закон.